På Skatauddens lantgård finns två stugor för uthyrning, Bastustugan och Bagarstugan. I båda stugorna finns de bekvämligheter som kan behövas för en lyckad vistelse och oavsett viken av våra stugor du nyttjar får du under sommar och höst tillgång till vår vedeldade bastuflotte. Vid sjön finns en mysig barnvänlig badplats, tillgång till kanot och grillplats.

Bastustugan

Bastustugan är den timrade byggnaden på vägen ner mot sjön. Stugan har ett stort allrum/kök, ett sovrum, ett sovloft samt dusch och toalett. I vår timrade bastustuga på ca 60 kvadrat, finns allt för en skön avkoppling. Kök och allrum är modernt utrustade med all den köksrustning du kan tänkas behöva.
I anslutning till stugan en nybyggd vedeldad bastu. En fantastisk vy ut över Lillkorsträsket gör att du glömmer tid och rum.

bagarstugan

Vår ”gamla” bagarstuga har en tillbyggnad i modern stil. Det moderna köket har all utrustning för en avkopplande vistelse och en fantastisk utsikt från kök/allrum. I bagarstugan har vi blandat både gammal och modern känsla. I den äldre delen finns den vedeldade bakugnen kvar. Bagarstugan  har, förutom ett ordentligt kök, ett allrum, tre sovrum samt dusch och toalett.

Priser

Bagarstuga:                            Bastustuga:                       
Dygn: 1300 SEK                       Dygn: 1500 SEK                 
Vecka: 7000 SEK                     Vecka: 7500 SEK

Bastu: 400 SEK (ingår vid vistelse mer än två nätter)

Sängkläder & handdukar: 100 SEK/set

Slutstädning:  600 SEK (vistelse 1-2 nätter), 900 SEK (3-7 nätter), 1200 SEK (8 nätter eller mer)

 

Observera att vi inte hyr ut till fester, svensexor, möhippor eller liknande, utan enbart till boende.